Fotografering

Företagsfotograf i Täby/ Danderyd


Verksamhetsbilder

Porträtt

Storytelling


Bilder som återspeglar dig

Har du bilder som återspeglar dig och ditt varumärke? Genom att vara tydlig i sin bildkommunikation och ha personliga bilder bidrar det till att stärka ditt varumärke. Jag hjälper dig med porträttbilder och varumärkesbilder så att du får en bildbank med grymma bilder som visar upp dig och ditt företag från sin bästa sida.

Jag erbjuder

  • Brandingbilder
  • Porträtt
  • Verksamhetsbilder
  • Bildberättelser
  • Fotografering till er bildbank

Kundcase

JUC- juridiskt nätverk

JUC behövde nya bilder till sitt kommunikationsmaterial. Jag fotograferade ett antal seminarier för JUC för att fånga autentiska bilder med levande och äkta känslor. Bilderna används för att skapa ett mer levande och intressant material till hemsida och foldrar.

Megger

Megger behövde bilder av ledningsgruppen, dels enskilda och gruppbilder, för att kunna använda på hemsidan och till sin bildbank. På så sätt har de enhetliga, snygga bilder av hela ledningsgruppen som är lätta att tillgå om det behövs en bild till en artikel eller nyhet.

ABC Revision

ABC Revision behövde nya bilder, både personalbilder och bildberättelse-bilder. Bilderna skulle spegla deras arbete och passa in med företagets ledord. Bilderna har hjälpt ABC-revision i deras marknadsföring och skapat ett enhetligt bildmaterial i bildbanken.Porträtt

En bild som visar vem du är och inte bara hur du ser ut


Snygga och naturliga porträtt

Känner du igen dig i något av det här? Jag får aldrig några bra bilder på mig själv? Jag är obekväm framför kameran? Behövs det verkligen en ny bild, jag har ju den här mobilbilden… Lugn, jag finns här för dig. Det är min uppgift att guida och hjälpa dig igenom fotograferingen.

Jag tar levande och naturliga porträtt som visar vem du är. Min styrka är att få dig att slappna av på bild.

Det är lättare för folk att knyta an och gilla dig om du visar bilder på dig själv. Människor köper inte av företag, utan människor köper av människor. Genom dina bilder kan du visa värde, personlighet och passion för ditt företag.

Hur går fotograferingen till?

Jag finns med dig hela vägen tills du har bilderna. Innan foto sessionen går vi noggrant igenom fotograferingen. Vi planerar location, styling, rekvisita, kläder mm. Under fotograferingen guidar jag dig hur du ska stå/sitta, vad du ska göra och det är mitt jobb att få dig att slappna av. Efter fotograferingen går jag igenom bilderna och rensar och redigerar. De bästa bilderna lägger jag upp i ett webbgalleri där du kan välja ut vilka bilder du vill ha. Bilderna levereras sedan via dropbox eller på usb-minne.


Nöjda kunder

Att ha snygga bilder på företagets webbsida är oerhört viktigt för att kunna förmedla ett professionellt intryck. Elin Sommerfeld har hjälpt Creutz Coaching & Consulting att få snygga bilder som förmedlar rätt budskap. Elin ingav ett starkt förtroende och hon var oerhört skicklig på att effektivt få fram ett antal riktigt fina bilder som vi har kunnat använda i vår kommunikation.
Lena Creutz, Creutz Coaching & Consulting

Elin visade att en porträttfotografering inte alls behöver vara ansträngande eller besvärlig, utan lika gärna kan vara rolig. Hon är inte bara skicklig, utan dessutom hjälpsam, flexibel och snabb. Jag är imponerad!
Johan Trocmé, författare

Min fotosession med Elin var så kul! Det är alltid lite obekvämt att bli fotograferad, men med Elins hjälp, kändes det så naturligt att jag glömde av hon "knäppte" hela tiden, vilket resulterade i så många olika typer av bilder på mig. Jag är verkligen supernöjd och har fått så mycket positiv respons från både släkt och vänner och familj.
HelenVerksamhetsbilder

Personliga bilder för ert företag


Bilder berättar historier

Bilder hjälper till att berätta just ert företags historia. De kan förmedla en stämning, ett budskap och visa vad ni står för. En bildberättelse är en sammansatt serie av bilder som visar just ert företag. Ni får på det viset personliga bilder för just ert företag som skapar en igenkänningsfaktor hos kunden. Bilderna representerar er som arbetar på företaget och de kunder som ni har. Bilderna kan ni använda till er hemsida, sociala medier och bildbank.

Personliga personalporträtt

Att fotografera människor ligger mig varmt om hjärtat och jag hjälper gärna till att ta bilder på era medarbetare. Bilderna tar jag på plats hos er eller utomhus. Att ha enhetliga bilder på era medarbetare ger ett professionellt intryck, förstärker bildkommunikationen och ger kunderna ett personligt välkomnande. De flesta gillar att få en bild på den de ska kontakta och förhoppningsvis göra affärer med.