Kommunikationsbyrå med fokus på text & bild


Text som fångar läsaren

Tycker du att det är krångligt att veta vad man ska fylla webbsidan med? Har du svårt att få till rätt texter? Hinner du inte riktigt skriva ordentligt?
Lugn, jag hjälper dig. Jag älskar att vrida och vända på orden, skriva och skriva om. Jag får dina texter att andas dig. Du är unik och ditt varumärke är unikt. Mina styrkor är att jag är bra på att lyssna in dina behov, jag har lång erfarenhet av att skriva olika typer av texter och jag är bra på att ställa rätt sorts frågor.

  • Texter till hemsida, nyhetsbrev, presentationer
  • Texter till artiklar och guider
  • Strukturera informationsmaterial
  • Korrekturläsning och granskning av texter

Bilder som återspeglar ditt varumärke

Känner du igen dig i det här? Jag har köpt in mina bilder till min marknadsföring. Det finns inga bilder på mig där. De bilder som jag har på mig är mest selfies.
Jag erbjuder verksamhetsbilder och porträttbilder till företag för att jag brinner för att berätta just din historia med hjälp av bilder. Mitt mål är att ge dig levande och personliga bilder som stärker ditt varumärke.

  • Personalporträtt
  • Verksamhetsbilder
  • Fotografering till bildbank
  • Bilder till presentationer, broschyrer

Elin är bra på att fånga stämningar och uttryck. Under seminariet fångade hon allt från engagemang, viljestyrka, övertygelse och stort intresse till distraktion, frånvaro och förvåning. Elin arbetar effektivt och utan att stjäla uppmärksamhet från varken talare eller åhörare. Med hennes bilder kan vi skapa ett material till både hemsida och foldrar som blir mer levande och därmed mera intressant. Vi kommer alldeles säkert att fortsätta med att anlita Elin.
Jens Erik Ringenson Country Manager Sverige, JUC

Att ha snygga bilder på företagets webbsida är oerhört viktigt för att kunna förmedla ett professionellt intryck. Elin Sommerfeld har hjälpt Creutz Coaching & Consulting att få snygga bilder som förmedlar rätt budskap. Elin ingav ett starkt förtroende och hon var oerhört skicklig på att effektivt få fram ett antal riktigt fina bilder som vi har kunnat använda i vår kommunikation.
Lena Creutz, Creutz Coaching & Consulting

Elin kom in som en räddande ängel när vi hade det lite turbulent och behövde hjälp med allt från att uppdatera hemsidan, fotografera nya produkter, skriva och skicka nyhetsbrev mm. Elin kunde snabbt och lätt komma in i och förstå våra behov och vi fick hjälp med allt det vi behövde, och lite till. Elin blev snabbt som en medarbetare bland oss andra och vi ser gärna att vi kan få ta del av hennes expertis igen.
Kersti Kempe, POPOMAX


Hej! Det är jag som är Elin

Varmt välkommen! Vad roligt att du hittat hit. Jag skapar innehåll för dig och för ditt varumärke. Det gör jag genom träffsäkra texter och levande bilder som återspeglar dig och ditt varumärke.

Vill du veta mer?
Kontakta mig